КОЛАГЕН

КОЛАГЕН

Колаген (516 g)

Знаете ли, че колагенът представлява повече от 30% от всички протеини в тялото? На различни места се срещат различни видове колагенови пептиди. Първият тип е предимно съставна част на кожата, костите, сухожилията и връзките. Третият тип се намира в кожата и кръвоносните съдове.

83.20 лв.
 
Нашият колаген съчетава и двата вида пептиди и е протеин с подобрена разтворимост! Той е без глутен, без лактоза, без палео и кето и, разбира се, не е генетично модифициран.

Нашият продукт е формулиран със собствена смес от микроелементи и електролити и всяка порция осигурява до 17 грама колагенови пептиди.

Прахообразната форма без вкус и мирис го прави лесен за използване като добавка към кафе, чай, плодови сокове или здравословно смути.

Нашият колаген също има отличен аминокиселинен профил. Съдържа, наред с други, глицин, пролин и хидроксипролин, които са от съществено значение за синтеза на колаген.

ЛЕСНИ СМЕСИ С ВАШИЯ ЛЮБИМ НАПИТКИ!
Ползи:

Еластичност и здраве на кожата *
Здрава коса *
Силни нокти *
Поддържа кости и стави *
Поддръжка на здравето на червата *
Електролити и микроелементи *
Без ГМО, KETO приятелски, МЛЕЧНИ, ГЛУТЕН, ПАЛЕО

Състав:

Колагеновите пептиди са сертифицирани без ГМО, без глутен, без млечни продукти, кето-безопасни и палео-приятелски. Патентована минерална разтворимост и електролитна смес.

ГЛАВНИ КОМПОНЕНТИ:
Активни съставки в една порция (17 g) от продукта:
Колагенови пептиди ……………………………………….…. 17 g

Патентована смес от микроелементи и електролити ………………. 255 mg

Смесете една лъжичка (17 g) продукт с кафе, чай, смути, вода, плодов сок или друга напитка. Консумирайте веднъж на ден.