TIENS CordyCafé

TIENS CordyCafé

TIENS CordyCafé е отлична, вкусна напитка, която съдържа екстракт от кафе от внимателно подбрани, прясно смлени, ароматни зърна – кафе.

11.20 лв.
 
ОПИСАНИЕ

Открит преди повече от 500 години от хималайските овчари, Cordyceps sinensis е намерил приложения в Китайската билкова медицина главно като енергизиращ, адаптоген против стареене, който предотвратява деменцията и подобрява физическото състояние. Поради недостига и "чудотворните" свойства, Cordyceps привлича много въпреки високата си цена. В древен Китай само императорският двор и аристокрацията са могли да си позволят да го използват. Cordyceps расте естествено в Тибет и Непал на височина между три и пет хиляди метра над морското равнище. TIENS CordyCafé съдържа само висококачествен Mycelium Cordyceps, обработен от TIENS Group, използвайки високо развита биотехнология, която същевременно запазва естественото съдържание на препарата. В TIENS CordyCafé сме използвали само прясно смллян и богат екстракт от Арабика. Богатият и ароматен вкус на кафето има невероятна способност да събужда и ободрява нашите мисли и сетива. Това не е само общo твърдение, което е подкрепяно от милиони ценители на кафето всеки ден, в действителност обширни твърдения през 2009-та година доказват, че пиенето на кафе помага срещу развитие на депресия, която е много често срещано състояние в съвременните общества. Проучването също така показа, че с пиенето на чаша кафе всеки ден, ние сме в състояние да намалим риска от развитие на деменция в по-късен етап от нашия живот. Друго проучване показва, че дори само миризмата на кафе може да помогне за намаляване на стреса и умората, свързана с липсата на сън. Следващия път, когато започнете деня с прясно приготвена чаша CordyCafé от TIENS, това може да е една от причините да се усмихвате през целия ден!

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ

Основните химически компоненти на Cordyceps са Кордицепин и Аденозин – И двете са активни вещества, чието наличие в гъбата определя качеството й на отглеждане. Те могат да играят роля в широк спектър от биологични процеси, например в междуклетъчното транспортиране на енергия. Други активни съставки са полизахаридите, кордицепсовата киселина и витамин А, В, С, Е, 16 киселини, сред които Супероксид Дисмутаза (СОД), както и Цинк, Селен, Магнезий, Желязо и Калий.

Калцият е минерал, необходим за поддържането на нормални кости и зъби. Също така допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими и мускулите. Повишената нужда от Калций се наблюдава както при младите организми, така и сред възрастните. Калцият допринася за нормалния метаболизъм на организма, гарантира ни, че нашата енергия ще бъде правилно използвана и балансирана през целия ден.

ДОЗИРОВКА

Едно саше TIENS CordyCafé трябва да се разтваря в 200 ml гореща вода и да се пие два пъти дневно ( препоръчителен дневен прием - 2 сашета на ден). Не превишавайте определената дневна доза.

ВАЖНО!

TIENS CordyCafé не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи жени и тези, които са алергични към съставките на препарата, напр. тези с лактозна непоносимост. Продуктът съдържа 72 мг. кофеин на саше.