Tiens Beauty duo capsule

Tiens Beauty duo capsule

Хранителна добавка с масло от вечерна иглика, прах от хлорела, екстракт от зелен чай, витамини като витамин С, витамин Е, витамин В6, биотин

24.00 лв.
 
Хранителна добавка с масло от вечерна иглика, прах от хлорела, екстракт от зелен чай, витамини като витамин С, витамин Е, витамин В6, биотин и минерали като цинк и мед.

Предназначине: Съставките на хранителната добавка допринасят за поддържането на красива коса и кожа (витамин С, цинк, биотин, мед) и допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес (витамин С, витамин Е, цинк, мед). Маслото от вечерна иглика съдържа гама-линоленова киселина, която допринася за нормалната хормонална активност.

Нетно количество: 18,66 g (30 капсули x 0,62 g).

Препоръчителна дневна доза: приемайте 2 капсули дневно по време на хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Съставки: масло от семената на вечерна иглика (Oenothera biennis L.) (9% GLA); обвивка на капсулата: хидроксипропил метил целулоза; прах от хлорела (Chlorella vulgaris); L-аскорбинова киселина; DL-алфа-токоферол; цинков оксид; алтислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; екстракт от листата на зелен чай (Camellia sinensis) (40% полифеноли); меден глюконат; оцветители: титанов диоксид, медни комплекси от хлорофили и хлорофилини; пиридоксин хидрохлорид; D-биотин.

Противопоказания: не се препоръчва за тези, които са алергични към съставките на препарата.

Партида / Най-добър до: виж срока на годност и партидния номер на опаковката. Условия за съхранение: Съхранявайте на сухо и хладно място. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.