TIENS КАНГЛИ

TIENS КАНГЛИ

Здравословни капсули на основата на соя за превъзходна физическа форма

24.80 лв.
 
Азиатските жени са в превъзходна физическа форма. Техните кости са по-силни, те по-рядко страдат от остеопороза, от рак на гърдата и от сърдечно-съдови заболявания в сравнение с техните западни връстнички. Те постигат това чрез диета, богата на соеви зърна, съдържащи естествени растителни естрогени. Въз основа на точно тази съставка - соя - TIENS разработи хранителната добавка Кангли за жени.

ОПИСАНИЕ

Никои други хормони не са свързани с женствеността повече от естрогените, вероятно защото те са отговорни за регулирането на менструалния цикъл и формирането на женските форми на тялото. Тази група от хормони влияе също на липидния, калциевия и протеиновия метаболизъм в женското тяло, либидото на жените и емоциите. Те също така оказват влияние на кръвосъсирването. Нарушеното ниво на естроген означава не само здравословни проблеми, но освен това дава отражение и върху естествената красота и психиката на жената. Междувременно, с възрастта, наличието на естроген в женското тяло бавно, но системно намалява. Този процес започва около 30-годишна възраст и се засилва през следващото десетилетие. Започва тогава, когато кожата губи своята плътност, започват да се появяват бръчки или промени в настроението. Нивата на естроген се влияят не само от възрастта, но и от лошото хранене, липсата на физически упражнения или от стреса. За по-добро настроение и за повишаване на естествената красота е от съществена важност да се грижим за подходящите нива на естрогена.

Хранителните добавки на базата на соя, като Кангли, помагат да се постигне това. Оказва се, че съдържащите се в соята изофлавони наподобяват структурата на естрогена. В научната литература изофлавоните са описани като естроген-подобни съединения, което не означава, че тяхното въздействие върху човешкото тяло е същото като на естрогена. В действителност те взаимодействат с естрогенните рецептори по различен начин в сравнение с действителния естроген, като тяхното действие може да бъде проестрогенно, антиестрогенно или неутрално.СЪСТАВКИ

Основният компонент на Кангли са извлечените от соя изофлавони, т.е. естествени растителни естрогени (фитоестрогени), обогатени със силни антиоксиданти: витамин С и витамин Е.

След навлизането им в тялото, соевите изофлавони имитират действието на естрогените. Наличният в Кангли витамин С се бори със свободните радикали и стимулира производството на нов колаген. Витамин С също така спомага за нормалното функциониране на имунната система. Витамин Е предпазва клетъчните компоненти от вредното влияние на свободните радикали, като превръща последните в неутрални съединения, които след това се отделят с урината.

ДЕЙСТВИЕ:

- витамин С предпазва клетките от оксидативен стрес и стимулира образуването на колаген за нормалната функция на кожата

- витамин С играе роля за нормалната функция на имунната система

- витамин С допринася за намаляване на отпадналостта и умората, както и за нормалната психологична функция

- витамин С увеличава абсорбирането на желязо

- витамин Е допринася за защитата на клетъчните съставки от оксидативни увреждания.

ДОЗИРОВКА

По 2 капсули на ден, една сутрин и една вечер.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА

Препаратът Кангли не трябва да се използва от бременни жени и кърмачки.