Tiens Вейкан – Капсули за жизненост

Tiens Вейкан – Капсули за жизненост

Студено пресованото масло от Пшеничен зародиш е един от най-известните източници на витамин Е.

26.10 лв.
 
Витамин Е, Бета-каротинът и Лецитинът не са единствените съставки на маслото от Пшеничен зародиш. То съдържа и множество други витамини, минерали, фитостероли, фитохормони и ненаситени мастни киселини. Сред тях - линоловата и линоленовата киселина са от съществено значение за нашето хранене, тъй като те не се синтезират от организма. Маслото от Пшеничен зародиш е студено пресовано, за да се избегне увреждането на съдържащите се активни вещества. Поради високо съдържание на витамин Е - антиоксидант - то е по-устойчиво на окисляване и гранясване в сравнение с другите масла.

Маслото от Пшеничен също така се използва и в Козметологията. Той може да се прилага директно върху кожата на лицето - особено по отношение на зоната около очите и по ръцете.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Лецитинът, наличен в TIENS Капсулите за жизненост е естествена смесица от фосфолипиди. Той може да се открие във всяка клетка на човешкото тяло, но предимно в клетъчната мембрана, където участва в много важни биологични процеси. Най-високите нива на Лецитин могат да бъдат открити в мозъка, черния дроб, бъбреците и костния мозък, където той участва в метаболизма, функционирането на нервната система. Тъй като той подпомага свързването на мазнините с водата, той участва в усвояването на мастноразтворимите витамини. Мононенаситени мастни киселини и PUFA са също важни за намаляване на холестерола в кръвта и на риска от сърдечни заболявания. Холинът, присъстващ в Лецитина, участва в основната нормална чернодробна функция и нормалния липиден метаболизъм. Други съставки на TIENS Vitality Softgels / Вейкан/ са антиоксидантите витамин Е и Бета-каротин. Витамин Е предпазва клетките от оксидативен стрес и клетъчения състав от окислителни увреждания.ДЕЙСТВИЕ
Съгласно природната медицина съставките, присъстващи в препарата, имат следните действия:

Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативния стрес;

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ:
Приемайте 1-2 капсули дневно, за предпочитане сутрин и вечер.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
Добавката не се препоръчва за бременни жени и по време на кърмене.