SOLSTIC ЕНЕРГИЯ ОТ ПРИРОДАТА (30 САШЕТА)

SOLSTIC ЕНЕРГИЯ ОТ ПРИРОДАТА (30 САШЕТА)

Solstic Енергия от природата е съчетание на трайна енергия, добро самочувствие, жизненост и превъзходен вкус. Започнете деня си с прелестна, хранителна напитка, която ще Ви помогне да запазите съответното ниво на енергия в течение на много часове. Solstic е една здравословна алтернатива за утринно кафе или газирани енергийни напитки.

76.20 лв.
 
Solstic Енергия от природата е съчетание на трайна енергия, добро самочувствие, жизненост и превъзходен вкус. Започнете деня си с прелестна, хранителна напитка, която ще Ви помогне да запазите съответното ниво на енергия в течение на много часове. Solstic е една здравословна алтернатива за утринно кафе или газирани енергийни напитки. Нашият продукт е богата с естествени съставки формула, в която ще намерите екстракт от семена на гуарана, листа на зелен чай, листа на йерба мате. Екстракт от листа на йерба мате допринася за контрол на телесното тегло и за разпад на липиди. Гуарана усилва имунитета и намалява чувството за глад и умора. Solstic е също така източник на много витамини от група В. Съдържащият се в Solstic витамин В1 (тиамин) помага при поддържане на правилни психически функции. Пантотенова киселина (витамин В5) помага при поддържане на умствената ефективност на правилно ниво, както и допринася за намаляване на чувството за умора. Витамин В6 допринася за поддържане на правилен енергиен метаболизъм и помага при поддържане на функции на нервната система. В Solstic ще намерите също така витамин B2 (рибофлавин), който помага при поддържане на добро зрение и помага при защита на клетките от окислителен стрес и витамин B3 (ниацин), който помага при правилно функциониране на нервната система.

Витамини B3 и B5 (ниацин и пантотенова киселина) допринасят за намаляване на чувството за умора.
Екстракт от листа на йерба мате допринася за заякчаване на организма. Той има стимулиращи и тонизиращи свойства, които допринасят за устойчивост към психическата и физическата умора, както и допринася за контрол на телесното тегло.
Гуарана е растение, традиционно употребявано за подпомагане на метаболизъм на мазнини, което пък помага да контролирате телесното тегло.
СЪСТАВКИ:

Сгъстител: малтодекстрин; регулатор на киселинността: лимонена киселина; екстракт от семена на гуарана; регулатор на киселинността: ябълкова киселина; подсладител: сукралоза; вещество против образуване на бучки: силициев двуокис; екстракт от кожици на червено грозде; екстракт от листа на зелен чай; ниацин; екстракт от листа на йерба мате; пантотенова киселина; рибофлавин; пиридоксин; тиамин.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:
Съдържание в препоръчаната доза (3,75):
Екстракт от семена на гуарана ………………………………………….. 273 мг**
Екстракт от листа на зелен чай ……………………………………. 50 мг**
Екстракт от кожици на червено грозде ……………………….. 50 мг**
Ниацин (витамин В3) ………………………………… 16 мг / 100% ПДД*
Екстракт от листа на йерба мате …………………………………………….. 10 мг*
Пантотенова киселина (витамин В5) ………………….. 5 мг / 83,3% ПДД*
Рибофлавин (витамин B6) ………………………… 1,3 мг / 92,9 % ПДД*
Пиридоксин (витамин B6) ………………………… 1,3 мг / 92,9 % ПДД*
Тиамин (витамин B1) …………………………….. 1,2 мг / 109,1 % ПДД*
*ПДД – Препоръчителна дневна доза
**Препоръчителната дневна доза не е определена.

ПРЕПОРЪЧАНА ДОЗА ЗА ДНЕВНА УПОТРЕБА:
Сипете съдържанието на едно саше в 0,5 л вода и разбъркайте до пълно разтваряне на прах. Пийте една доза дневно.
Не превишавайте препоръчаната доза за дневна употреба.