LIVER HEALTH FORMULA

LIVER HEALTH FORMULA

Формула за здраве на черния дроб (100 капс.)

Повишава устойчивостта на чернодробните клетки към вредни ефекти и алкохол
Неутрализира агресивните метаболитни междинни продукти
Ускорява образуването на жлъчка и насърчава изпразването на жлъчния мехур по време на задръствания
Има противовъзпалителен ефект
възстановява увредените чернодробни клетъчни стени и осигурява хранителна подкрепа за черния дроб

Здравият черен дроб е изключително важен за поддържането на здравето. Това е един от най-важните органи в нашето тяло, който отговаря за много ключови процеси. На първо място, черният дроб е отговорен за елиминирането на токсините от тялото (играе ключова роля в процеса на детоксикация), участва в усвояването на хранителните вещества и е много важен за правилния метаболизъм на мазнините.

Няма съмнение, че черният дроб трябва да се гледа внимателно.

Liver Health Formula е билков състав, формулиран от експерти за подобряване на храносмилането и здравето на черния дроб.Ключовият компонент на състава е коренът от куркума (Curcuma longa), който подпомага правилното функциониране на черния дроб. Съдържа също корен от репей (Arctium lappa), който поддържа храносмилателния комфорт и коректни нива на глюкоза, жълт корен от тинтява (Gentiana lutea), който също поддържа храносмилателния комфорт, и семена от сминдух (Trigonella foenum-graecum L) за правилен метаболизъм на липидите и Ниво на pH и корен от глухарче, който участва в поддържането на апетита и подпомага правилното функциониране на стомаха.

Правилното храносмилане, липидният метаболизъм и адекватните нива на глюкоза също са задачи за черния дроб, както и аспекти, които насърчават здравето му. Храненето здравословно, упражненията и приемането на формулата за здравето на черния дроб може да са най-добрият приятел на черния дроб.

СЪСТАВ:
Растения на прах: корен от репей, корен от куркума, корен от жълта тинтява, ирландски мъхови водорасли, кора от червен бряст, семена от сено, боядисване на цветя от шафран, корен от глухарче, лист от мечо грозде, земни части от среден звездовиден лист, лист от коча билка; помощно вещество (целулоза), средство против слепване (магнезиев стеарат), обвивка на капсулата (желатин, вода).

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ (в 3 капсули):

Корен от репей …………………………………………………………………… .252 mg
Корен от куркума ………………………………………………………………………………………. 210 mg
Корен от жълта тинтява …………………………………………………………………… .171 mg
Ирландски мъхови водорасли ………………………………………………………………… 150 mg
Кора на червения бряст …………………………………………………………………………………. 138 mg
Семена на сенокосата …………………………………………………………………. 102 mg

35.86 лв.