IMMUNE FORMULA

IMMUNE FORMULA

Имунна формула (90 капс.)

Имунната формула е продукт, който спечели сърцата на клиентите на Nature’s Sunshine в продължение на много години с оригиналния си състав.
Във всяка капсула, добавки ще намерите известни китайски лечебни гъби като кордицепс, шийтаке, майтаке ..
Съставът е допълнен с бета-глюкани от дрождите Saccharomyces cerevisiae, арабиногалаткан от Larix spp. и коластра.

Китайски кордицепс Cordyceps sinensis е гъба от Тибетското планинско крайбрежие. Кордицепсът е особено ценен от специалистите от китайската медицина, които го класифицират като едно от четирите основни вещества и го наричат ​​„вълшебната билка от Тибет“.

Грифола къдрава Grifola frondosa е доста известна като гъбата мейтаке, която също е особено ценена в китайската медицина. Може да се намери в Япония и Северна Америка, като расте на пънове на местни дървета.

Лакираната полипора Ganoderma lucidum е добре известна гъба Рейши. Това е друга съставка в имунната формула, която идва от китайската медицина. Китайците го познават от хиляди години като Lin Zhi и често го наричат ​​„растението на безсмъртието“.

Бета-глюканите се разглеждат от съвременната наука като едно от най-важните вещества, произвеждани от гъбичките.

Арабиногалактан е високомолекулен биополимер на полизахариди, който се метаболизира от чревната флора, от който се произвеждат късоверижни мастни киселини.

Коластрата не е нищо повече от секрецията на млечната жлеза на кравите, тоест млякото, отделяно от крава в първите часове след раждането. Той е много популярен на хранителния пазар от около 20 години.

СЪСТАВ:
Бета-глюкани на прах, арабиногалактан на прах, коластра на прах (мляко), мицел от китайски кордицепс на прах (Cordyceps sinensis), екстракт от гъби Грифола къдрав прах (Grifola frondosa), прах лакиран мицел (Ganoderma lucidum) : целулоза, обвивка на капсулата (желатин, вода).

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ (в 3 капсули):
Бета-глюкани (получени от дрождите Saccharomyces cerevisiae) …………………………… .. 600 mg
Арбиногалактан (получен от лиственица (Larix spp.)) ……………………………………… .. 300 mg
Коластра …………………………………………………………………………………………………………………………… 150 mg
Мицел на китайски кордицепс (Cordyceps sinensis) …………………………………………………… .. 60 mg

ПРЕПОРЪЧВАНА ЕЖЕДНЕВНА ДОЗА:
Приемайте по 3 капсули дневно, между храненията.

46.20 лв.