ТИЕНС КАРДИ ФОРТЕ- масло от Крил с ектракт от Гинко Билоба

ТИЕНС КАРДИ ФОРТЕ- масло от Крил с ектракт от Гинко Билоба

Хранителна добавка с масло от крил и рибено масло, богати на Омега-3 мастни киселини като EPA и DHA, както и екстракт от Гинко Билоба

31.50 лв.
 
Днес Крил е широко признат като надежден и мощен източник на морски Омега-3 мастни киселини, който предоставя множество полезни за здравето ни елементи. КАРДИ помага за здравето на сърцето, мозъка и очите. Допринася също така за здрави стави, като подобрява двигателния комфорт и намалява холестерола в кръвта. Укрепва развитието и функционирането на здрава нервна система.

Предназначение:

ERA и DHA допринасят за нормалната функция на сърцето. DHA допринася за поддържането на нормална мозъчна функция и нормално зрение. Желязото и цинкът допринасят за нормалната функция на имунната система, нормалните когнитивни функции и също така играят роля в процеса на клетъчно делене.

Основни съставки:

- Масло от Крил

- Фосфолипиди

- Омега 3 мастни киселини

- EPA, DHA

- Астаксантин

- Рибено масло ( DHA 70% )

- Екстракт от Гинко Билоба

- Желязо

- Цинк

- Йод

Нетно количество:25 g (30 капсули x 832,751 mg).

Препоръчителна дневна доза: приемайте 2 капсули дневно по време на хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Противопоказания: не се препоръчва при бременни или кърмещи жени, деца и тези, които са алергични към съставките на препарата. Ако приемате лекарства за разреждане на кръвта (антикоагуланти), консултирайте се с лекар преди употреба.

Партида / Най-добър до и Място на добив: вижте долната част на опаковката.

Условия за съхранение: Съхранявайте на сухо и хладно място. Съхранявайте на място, недостъпно за малки децa