БИФИДОФИЛУС ФЛОРА ФОРС (90 КАПСУЛ)

БИФИДОФИЛУС ФЛОРА ФОРС (90 КАПСУЛ)

● Възстановява нормалната чревна микрофлора
● Регулира работата на стомашно-чревния тракт
● Подобрява синтеза на витамин К
● Поддържа естествената защита на организма срещу бактерии и вируси

49.40 лв.
 
БАКТЕРИИ BIFIDOPHILUS

● Възстановява нормалната чревна микрофлора
● Регулира работата на стомашно-чревния тракт
● Подобрява синтеза на витамин К
● Поддържа естествената защита на организма срещу бактерии и вируси

За имунитет!

Отдавна са минали дните, когато думата бактерия се свързва с инфекциозни заболявания при хората. Днес всеки образован човек знае, че животът е невъзможен без полезни бактерии, които обитават тялото. Това важи особено за микроорганизмите, които живеят в червата. Те не само ни помагат да усвоим правилно храната, но също така играят важна роля в механизмите на имунната защита, неутрализирайки токсините, синтезирайки витамини и също така предотвратяват въвеждането на патогени.

Ако човек е здрав, храни се правилно и води нормален живот, чревната флора не се усеща. Но щом някой от тези компоненти се промени, започват проблеми. Чужди микроорганизми – ентерококи, клостридии, стафилококи, дрожди подобни гъби могат да присъстват в здраво тяло в малки количества, необходими за нормалното храносмилане.

Активирането и размножаването им се предотвратява от нормалната чревна микрофлора. Намаляването на качеството му води до нарушаване на микробния баланс в червата – дисбиоза. В резултат на това се нарушава правилното храносмилане, появяват се диария, запек, болка в корема и повишено образуване на газове.

Откъде идва дисбиозата?

1. Една от основните причини за развитието на дисбиоза е рязко увеличената консумация на антибиотици, сулфонамиди и други лекарства през последните години.

2. Друга причина са всички видове стрес, включително екологични. Рисковата група се състои от хора в състояние на постоянен стрес – пилоти, автомобилисти, бизнесмени, спортисти, лекари, учители, както и жители на екологично неблагоприятни региони.

3. Отслабване на имунната система, възпалителни заболявания на стомашно-чревния тракт, алергии, използване на хормони, неадекватно и небалансирано хранене – всичко това също води до развитие на дисбиоза.

За чревна микрофлора

NSP разработи продукт, който много нежно и естествено възстановява нормалната чревна микрофлора. Това е Bifidophilus Flora Force. Той включва Bifidobacterium longum и Lactobacillus acidophilus. Попаднали в стомашно-чревния тракт, те лесно се размножават, запълвайки всички свободни ъгли, измествайки и безмилостно репресирайки патогенната микрофлора – причината за много заболявания, включително патогени на дизентерия, салмонелоза. Тези бактерии се противопоставят на образуването на канцерогенно N-нитрозо съединение в червата.

Интересни скорошни изследвания, свързани с язва на стомаха и дванадесетопръстника. Учените са доказали, че един от основните фактори, провокиращи тези заболявания, е Helicobacter pylori. Да се ​​справиш с тях означава да подобриш благосъстоянието на пациента, да подобриш качеството на неговия живот и да ускориш излекуването на болестта. И отново на помощ идват Bifidobacterium longum и Lactobacillus acidophilus, които забавят размножаването на хеликобактериите.

Пробиотик NSP

Кой трябва да включи Bifidophilus Flora Force в диетата си? Отговорът е ясен: Всичко!

Това лекарство е особено необходимо за бременни и кърмещи майки, възрастни хора, всички, които страдат от нарушения на стомашно-чревния тракт, претърпели са операция (особено стомашно-чревния тракт), приемат антибиотици (по време на курса и поне 2 седмици след него).

Състав – 1 капсула:
Лактобацилус (Lactobacillus acidophilus) – 2,5 милиарда KUO
Бифидобактерии (Bifidobacterium longum) – 1 милиард KUO
ПРИЛОЖЕНИЕ:
Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене.
ВНИМАНИЕ!
Съхранявайте отворената опаковка в хладилника!
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
индивидуална непоносимост към компонентите на продукта.