АБСОРБЕНТ НА МАЗНИНА (120 КАПС.)

АБСОРБЕНТ НА МАЗНИНА (120 КАПС.)

● Регулира обмяната на веществата в организма и нормализира теглото
● Адсорбира и премахва холестерола и наситените мазнини от тялото
● Укрепва чревната моторика

59.60 лв.
 
Как да отслабнете?

В днешното общество гурме и вкусна храна е достъпна за повечето хора. Именно това причинява преяждане, тоест яденето на храни, богати на калории, което води до увеличаване на броя на затлъстелите хора. Следователно отговорът на въпроса, каква всъщност е причината за наднорменото телесно тегло, е относително прост – преяждане и физическо бездействие. Тоест прекалено голям прием на храна в сравнение с енергийните разходи. Дебелите хора обичат да се уверяват, че ядат малко и обвиняват хормоните, метаболизма или нещо друго за състоянието си.

Подробните проучвания показват, че случаите, когато наднорменото тегло се причинява от физиологични нарушения на тялото, са по-малко от 1%.

Много хора с глад за храна се опитват да управляват наднорменото си тегло чрез всякакви диети. Но те не успяват да постигнат желания резултат, тъй като чувството на глад или не им позволява да са на диета за дълго време, или след спиране на диетата, те отново качват излишните си килограми.

На тези хора може да се помогне, само ако те съзнателно оценят състоянието си и започнат да възприемат цялостен подход към този проблем. Трябва да се изправите пред истината и търпеливо да започнете да променяте хранителните си навици в основата.
За отслабване

Има три основни постулата за постигане на здравословно телесно тегло:

Премахнете чувството за фалшив глад
Възстановяване на нормалния метаболизъм (забавен поради ограничена диета)
Поправете някои лоши хранителни навици

Това може да се постигне естествено с помощта на уникалната продуктова формула на NSP – Fat Grabbers. Ефективността на тази формула се основава на данни от научни изследвания и дълга история на използване на рецепти от традиционната медицина.
Диета с Fat Grubbers

Продуктът на Fat Grabber включва следния състав:

Люспа от семена на живовляк,
Гума гуар,
Лецитин
Звездчатка

Целулоза

Psyllium обвивката е един от най-популярните видове фибри, който има способността да абсорбира големи количества вода и да образува желеобразна маса. Това помага за омекотяване на изпражненията и подобряване на чревната перисталтика.

Psyllium може значително да понижи нивата на общия холестерол и липопротеините с ниска плътност в кръвта. Този ефект е възможен не само при хора с висок холестерол, но и при тези, които следват диета с ниско съдържание на мазнини.

Полизахариден комплекс

Гума гуар е комплекс от полизахариди, които са разтворими във вода и практически не се абсорбират в червата. Получава се от семената на Cyamopsis tetragonolobus, растение от семейство Бобови. Дъвка намалява апетита и е много ефективен за понижаване на нивата на холестерол и наситени мазнини в тялото. Това се постига благодарение на неговите адсорбиращи свойства.
Лецитин

Лецитинът е един от липотропните агенти, способни да транспортират или мобилизират мазнини и по този начин предотвратяват мастната чернодробна инфилтрация. Лецитинът принадлежи към повърхностноактивните вещества, поради което има емулгиращ ефект. Благодарение на лецитина, холестеролът и другите мазнини са частично диспергирани във вода и се отделят от тялото.

Морската звезда (дървесни въшки) е едно от най-често срещаните растения на земята. Съдържа богат набор от минерали, витамини и други вещества – смоли, гликозиди, флавоноиди и етерични масла, благодарение на които стелатът има уникални свойства.

Според фитопрактиците стелатът премахва мазнините от тялото, слабително е и регулира стомаха и червата, има диуретично действие и потиска апетита. Всички тези качества са направили звездата важна съставка в добавките за отслабване.
4 правила за регулиране на телесното тегло

Разработването на тази формула се основава на 4 основни правила за регулиране на телесното тегло:

Включването на естествени вещества, които потискат апетита;
Включването в неговия състав на липотропни вещества, които могат да намалят количеството на холестерола и наситените мазнини;
Използване на билкови диуретици и хранителни вещества в продукта, които намаляват задържането на течности в организма;
Използването на натурални съставки със свойството премахва излишните мазнини и захари от тялото.

Fat Grabbers от NSP, в комбинация с разумна диета, ще ви позволи успешно да отслабнете и да повярвате в своите способности!
Състав – 1 капсула:
Гума от гуар (Cyamopsis tetragonolobus) …………………………………………… .. 203 mg
Живовляк (Plantago ovata) …………………………………………………………………. 203 mg
Stellaria media ……………………………………………………………… .94 mg
Лецитин ……………………………………………………………………………………… .25 mg

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Като хранителна добавка за възрастни, приемайте 1 до 4 капсули 3 пъти на ден 30-60 минути преди хранене. Пийте с 1 чаша вода.
ВНИМАНИЕ:
В случай на обостряне на заболявания на стомашно-чревния тракт, е необходимо да се консултирате с лекар. Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст